Vil du spille fotball?

Postet av IF Skarp den 19. Aug 2015

Har du lyst å spille i Skarp?
Er du gutt eller jente født i 2009 eller 2010 og ønsker å spille fotball!

Vi starter trening for nye lag mandag 31 august kl. 16.30 til 17.30 på Skarpmarka, som ligger ved Mortensnes skole.

Møt opp for fotballmoro og mer informasjon.

For mer informasjon ta kontakt med oss; Ken-Ove

Om du kanskje går siste året i barnehagen, eller skal begynne på skolen. Eller kanskje du har spilt hos noen andre, eller har lyst å prøve deg som fotballspiller i Skarp. Vi har mange lag og mange gode trenere som har lyst at du skal begynne hos oss.

IFSkarplogo.jpgIF Skarp spiller og trener på Skarpmarka som er en av byens nyeste og beste kunstgressbaner. Det er byens største bane, større enn hva TIL har på Alfheim! I dag så har vi spillere fra alle bydelene på Tromsøya, i tillegg har vi spillere fra Kvaløya og fastlandet. Men de aller fleste i Skarp går på Mortensnes og Workinnmarka, Langnes og Grønnåsen. Og vi har kjempe lyst at også du begynner hos oss.

Det er ikke skummelt eller farlig, alle som har lyst å begynne i Skarp får lov å prøve seg og være litt i lag med det laget man skal tilhøre, og her er det mange som har lyst at du skal begynne.

Og kanskje en dag står du sånn som de her guttene:-)
Skarp G99 spilte mot et lag fra Brasil i NorwayCup 2015


Sommerturneringer 15

Postet av IF Skarp den 13. Aug 2015

IF Skarp har deltatt med sine lag flere steder denne sommeren, både i inn- og utlandet. Spennende tur til Barcelona, Norway Cup, Piteå og Alta-turneringen. Turneringer som gir spillere, trenere og foreldre mange flotte opplevelser, både på og utenfor banen.


Nye websider

Postet av IF Skarp den 20. Mai 2015

IF Skarp har laget nye websider. Info om Skarpmarka treningstider og baneoversikt finner dere under menyen over, Skarpmarka - trening og kamptidspunkt oversikt.

De nye hjemmesiden gir oss større mulighet å samle alle lagene inn under en hjemmeside og adresse. Vi jobber med å gjøre alt klart. Og er det lag som ønsker å komme i gang med sine websider inn under ifskarp.no - gi beskjed til webansvarlig (Stian Dønland).

IF Skarp ønsker tilbakemeldinger og hjelp til å gjøre disse sidene så gode og bra som mulig. Hjelp oss å gjør den nye Skarp hjemmesiden så bra som den kan bli.
Har dere nyhetssaker eller annet som bør publiseres her, gi oss beskjed.
De gamle websidene ligger her.Gratulerer med dagen alle!

Postet av IF Skarp den 17. Mai 2015

IF Skarp var godt representert med fotballspilling i årets Borgertog.
Skarp J13Leder Jan Yngve Sand med spillere fra G05, G15, G16 og A-laget

Facebook

Postet av IF Skarp den 8. Apr 2015

Bli venn med oss på facebook.
Gjør som alle andre, bli venn med IF Skarp på facebook, mye skjer også på de sidene.