5 div. here we come

Postet av IF Skarp den 7. Nov 2016

Årets desidert største mål for IF Skarp som klubb var å klare opprykk med Skarp 2, fra 6 div. til 5 div. Ett Skarp 2 lag som utelukkende bestod av jr. spillere og primært 1 års juniorer, er dette en meget god prestasjon. Når man i tillegg også spilte ordinær jr. serie ved siden av, ble det mange kamper på spillerne.


Etter 9 seire og 4 uavgjort kamper i serien, kunne man slippe jubelen løs som avdelingsvinner.

Og laget måtte da ut i kretsmester sluttspillkamper for å få kunne spille om opprykk til 5 div. over to kamper.

Den tøffeste kampen ble mot Målselv, hvor laget helt mot slutten klarte et fortjent uavgjort resultat, skulle nå alt avgjøres i siste kamp.

Etter å ha kommet gjennom et tøft og tett sluttspill stod man endelig foran de siste og avgjørende kampene for å sikre et opprykk. Gode treninger, hvor man samarbeidet godt med A-lagstrenere og spillere la man grunnlaget for disse to kampene.

Opprykket ble allerede avgjort i første kamp, hvor en skjerpet gjeng jobbet og stod på og stoppet ikke før de hadde satt 10 mål bak motstanderens keeper.

Fredag 5 november 2016 blir derfor stående i historiebøkerne til IF Skarp, da ble opprykket for Skarp 2 endelig sikret, og jubelen kunne slippes løs. Mange gutter har bidratt for å få dette til. En lang sesong kunne endelig feires. Oppstarten til dette laget startet da for nøyaktig 1 år siden, når jr. laget ble satt, ulike spiller-grupperinger skulle samles og bli ett lag, og man startet med å legge grunnlaget for det som skulle bli opprykk til 5 div. Guttan og trenerteamet var enige om at årets mål var opprykk. Og når man da endelig lykkes og klarer dette, er det en enorm laginnsats og samarbeid som står bak. Jr. og Skarp 2 har arbeidet tett med Skarp sitt A-lag, og mange av årets jr. spillere har fått trent med og fått sine debuter på A-laget. Som viser at det gror godt i klubben. 5 div. 2017 - here we come. Gratulerer alle sammen.


Og dette er nok motstanderne for Skarp 2 i 5 div. 2017:

Skognes

Ringvassøy

Ulfstind

Valhall

Nordreisa

Furuflaten

Sørreisa

KSK

Bardufoss

Lokomotiv Tromsø

Fløya 2Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.