Vellykket spillutvikling

Postet av IF Skarp den 23. Aug 2016

FPN - Fotballprogresjon Norge gjennomførte første del av superweekend på Skarpmarka i Tromsø helgen 20 og 21 august. 36 gutter og jenter gjennomførte mange tøffe og svært lærerike treningsøkter med noen av Norges og kanskje verdens beste spillutviklere.

Avisa Nordlys var innom og snakket med spillere og spillutviklerne som var i aksjon, her er noe av det som ble skrevet i media rundt vår FPN Superweekend:

Vi har et konsept hvor vi trener som profesjonelle, selv om vi er amatører, hvis jeg kan si det slik. Vi jobber med spillerutvikling, og har blitt relativt store i Oslo. Nå ser vi om det kan være plass for oss og vårt konsept i Nord-Norge, og har i helga en "superweekend" her, hvor vi jobber intensivt over to dager med temaer innen fotball, forklarer Hunstok til Nordlys.

Selvfølgelig kan vi få opp en Lionel Messi fra Nord-Norge. En slik spiller kan komme fra hvor som helst, men det er viktig at vi legger til rette for at det skal komme opp slike spillere, sier Kim-David Hunstok til Nordlys. Hunstok er sportslig leder i Fotballprogresjon Norge (FPN), og var sammen med trenerne Danny Sannes og Henrik Høgmo på besøk hos IF Skarp lørdag og søndag.

Foto: Stian Dønland

Også iTromsø var på besøk og skrev om dette både på nett og i papiravisen sin.

Fotballprogresjon Norge besøkte Skarpmarka denne helga, og det er en organisasjon som har det ambisiøse målet om å være de som utvikler flest fotballspillere til de europeiske toppklubbene i verden.

FPN jobber for å få en base i Nord-Norge også, og da ser de for seg Tromsø som den åpenbare kandidaten.

Vi har lyst å videreutvikle konseptet til de som bor lenger nord, og tror det er et kjempestort potensial her

Neste FPN Superweeken er helgen 10 og 11 september.

Ønsker du å vite mer om Skarp og FPN ta kontakt med oss: post@ifskarp.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.