Skarphuset vårt!

Postet av IF Skarp den 31. Aug 2015

Hver lørdag framover ønsker vi å samle alle som kan bidra med stort og smått i arbeidet med å ferdigstille klubbhuset.Vi vil nå intensivere arbeidet med å gjøre Skarphuset klart til bruk, og går nå i gang med ukentlige dugnader fremover. Vi ber om at alle som kan og vil bidra til dugnadsarbeidet om å melde seg til tjeneste. Dette for å få en oversikt over fordeling av arbeidet fremover.

Målsettingen med arbeidet er å ferdigstille 2. etasje slik at vi kan benytte dette til diverse arrangementer, som møterom, osv., samt å få klart en garderobe nede i 1. etasje.

Til de første dugnadsøktene vil vi ha som målsetting å blant annet rydde/klargjøre for det videre arbeidet, nedmontere lysarmatur i 2. etasje, ta ned takplater, få på plass en limtredrager i 2. etasje, samt begynne med plateslåing på veggene. Mye av dette arbeidet krever ikke spesialkompetanse utover et ønske om å bidra, mens andre deler av arbeidet vil bety at man bør kunne håndtere litt verktøy. Dersom det er noen som kan bidra med rørleggerarbeid eller har elektrikerkompetanse, så er vi veldig interesserte i dette.

Det vil også etterhvert være behov for borttransport av søppel, så om man har tilhenger så vil det være behov for dette etterhvert.

Vi tar så sikte på å avholde dugnadsøkter de påfølgende lørdagene, hvor det bare er å møte opp.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.