Runde 9: Skarp 0 - 2 Grei

Postet av Herrer A-lag den 16. Jun 2018

Skarp tapte 0-2 på hjemmebane etter en dårlig kamp. Store sjanser begge veier, men Grei trekker det lengste strået. Vi ønsker Grei lykke til videre.

Postet av Herrer A-lag den 4. Jun 2018

Herrelaget taper 4-3 borte mot IK Junkeren i en kamp hvor hjemmelaget styrer det meste av spillet.

Skarp overrasker og tar ledelsen 0-2 etter 10 minutter på et straffe og et fint angrep. Men så tar hjemmelaget over kampen å kjører et voldsomt tempo. Skarp er heldig som har uavgjort til pause.

I andre omgang scorer Junkeren både 3-2 og 4-2 før vi reduserer.
Hjemmelaget får en utvist og Skarp bommer på en straffe i tillegg til å ha mange store sjanser.

Litt kjedelig og ikke få med 1 poeng fra Bodø, men vi tapte fortjent mot et bedre lag.

Vi blir ikke overasket om Junkeren er helt i toppen når sesongen skal avsluttes.

Gledelig nyhet at William Aas gjør comback etter lengere tids sykdom.

Målscorere: Sondre Flaat (x2) og Eirik Nergård
Assist: Eirik Nergård og Sondre Flaat

Gule kort: Øystein Richardsen og Håkon Lindland

Neste kamp er hjemme på Skarpmarka mot Grei på søndag klokken 15:00.
Inngang: 50 kr - Salg av kaffe og vaffel.