Runde 9: Skarp 0 - 2 Grei

Postet av Herrer A-lag den 16. Jun 2018

Skarp tapte 0-2 på hjemmebane etter en dårlig kamp. Store sjanser begge veier, men Grei trekker det lengste strået. Vi ønsker Grei lykke til videre.

Postet av Herrer A-lag den 4. Jun 2018

Herrelaget taper 4-3 borte mot IK Junkeren i en kamp hvor hjemmelaget styrer det meste av spillet.

Skarp overrasker og tar ledelsen 0-2 etter 10 minutter på et straffe og et fint angrep. Men så tar hjemmelaget over kampen å kjører et voldsomt tempo. Skarp er heldig som har uavgjort til pause.

I andre omgang scorer Junkeren både 3-2 og 4-2 før vi reduserer.
Hjemmelaget får en utvist og Skarp bommer på en straffe i tillegg til å ha mange store sjanser.

Litt kjedelig og ikke få med 1 poeng fra Bodø, men vi tapte fortjent mot et bedre lag.

Vi blir ikke overasket om Junkeren er helt i toppen når sesongen skal avsluttes.

Gledelig nyhet at William Aas gjør comback etter lengere tids sykdom.

Målscorere: Sondre Flaat (x2) og Eirik Nergård
Assist: Eirik Nergård og Sondre Flaat

Gule kort: Øystein Richardsen og Håkon Lindland

Neste kamp er hjemme på Skarpmarka mot Grei på søndag klokken 15:00.
Inngang: 50 kr - Salg av kaffe og vaffel.
KOM PÅ KAMP!

7.runde Skarp 1 - 0 Fløya

Postet av Herrer A-lag den 28. Mai 2018

Skarp klinker til i byderbyet og vinner 1-0 over Fløya på hjemmebane! Kampen ble amper å spennende, slik som derby skal være.

Takk til alle som møtte opp å heiet oss fram. Dere var fantastiske!

Postet av Herrer A-lag den 24. Mai 2018

Det ble et skuffende bortetap i oppgjøret mot Melbo. Vi havner bakpå allerede etter 1 minutt når Melbo får et noe tvilsomt straffe.

Etter en dårlig start tar vi over kampen, men får ikke uttelling på de sjansene vi skaper.
Dessverre rett før pause går Melbo opp til 2-0 etter at en spiller får lykketreff fra 40 meter og rett i vinkelen.

I andre omgang klarer vi og sette press, men uten uttelling

Gule kort: Martin Myrhaug og Anders Bergland

Vår første kamp i nye bortedrakter. Vi har valgt rosa drakter for å vise vår støtte til jentesatsningen i IF Skarp. Her med lagoppstillingen på Havfisk stadion.

2 - 0
Havfisk Stadion
20.05.2018 18:15

Neste kamp hjemmekamp mot Fløya! Endelig! Møt opp å hei fram Skarp. Vi trenger all den støtten vi kan få i dette viktige byderbyet!

5. runde Skarp 2-3 Harstad

Postet av Herrer A-lag den 15. Mai 2018

Det ble tap i første hjemmekamp. Skarp blir overkjørt i 1.omg og er heldig som bare ligger under 0-1 til pause.

2 omgang blir bedre, men vi slipper inn alt for billige mål. Opphenting starter for sent og vi klarer ikke å hente inn 0-3 ledelsen til HIL.

Lyspunktet er at Sondre Flaat scorer 2 nye mål. Han har nå scoret i alle Skarp sine første 5 kamper.

Takk til alle som stillte opp å heiet oss fram i vår første hjemmekamp på marka. Håper vi ser dere neste kamp også.

Postet av Herrer A-lag den 11. Mai 2018

Det ble dessverre bare uavgjort for skarp sine gutter da de gjestet Lerøy stadion på Skjervøy.

Vi viser ihvertfall god lagånd og utligner to gang. Siste gang i 90minutt.

Sondre Flaat scoret for fjerde kamp på rad.

Postet av Herrer A-lag den 1. Mai 2018

Det ble årets første serietap for herrelaget denne sesongen etter at Stålkameratene slo Skarp 2-1 på Sagbakken Stadion.

En dårlig bortekamp med mye personlig feil ender med tap mot et sterkt hjemmelag. Vi trykker godt på siste 15-20 minuttene, men får kun en redusering 10 min før slutt.

Keeper Kai Kamsvåg gjør en fantastisk kamp og er meget viktig for at Skarp ikke slapp inn flere mål.

Sondre Flaat scoret i sin 3 kamp på rad og står med 3 mål på de tre første kampene.

Mål: Sondre Bergstedt Flaat
Assist: Eirik Strand Bakke

Stålkameratene - Skarp
2 - 1
Sagbakken KGB
28.04.2018 18:00

Neste helg reiser vi til Skjervøy for en ny tøff bortekamp. Vi håper mange tar turen for å heie på Skarp.

Skjervøy - Skarp

2. Serierunde: Skarp 1-1 Frigg

Postet av Herrer A-lag den 25. Apr 2018

"Etter den imponerende seieren borte mot Senja i første serierunde var det et Skarp-lag fullt av selvtillit som tok imot den gamle storheten Frigg lørdag formiddag. Lenge så det ut til å gå mot en ny seier for svartrøyene, men en overtidsutlikning av gjestene fra Oslo gjorde at en ny seier og tabelltopp for det nyopprykkede Skarp-laget glapp."

Etter å ha sløst vekk 3-4 store muligheter, klart endelig skarp og score 2-0 i det 88 minutt. Dessverre ble målet feilaktig annullert fort offside.
3 minutter på overtid utligner Frigg med siste spark på ballen etter klabb og babb i feltet.

Vi takker Frigg for en god underholdene kamp.
En takk sendes også til Fløya som lot oss låne anlegget deres da Skarpmarka ennå ikke var klar.

Postet av Herrer A-lag den 15. Apr 2018

Det ble 0-1 seier til Skarp mot Senja i første kamp i Norsk Tipping-ligaen avd. 6

Etter en bunnsolid defensiv gjennomføring av svartrøyene så det ut til å gå mot poengdeling på Senja stadion.

I det 87 minutt sørget imidlertid Sondre Bergstedt Flaat for å gi laget sitt en drømmeåpning på comebacket i 3 divisjon med sin matchvinnerscoring.

Skarp klarte å ri inn en 0-1 etter mye press fra Senja. Julian Aloyseous skal ha mye av æren etter å ha reddet på streken i det 92 minutt

21.04.2018 13:00 - Skarpmarka Kunstgress

Vi tar imot Frigg til første hjemmekamp. Møt opp å hei på Skarp!
Inngang 50,-
Vi selger sesongkort til 250,-

Intervju med Vidar før første seriekamp

Postet av Herrer A-lag den 14. Apr 2018

MATCHDAY!

Intervju med trener Vidar Haldorsen noen timer før seriestart!

Klokken tikker og det nærmer seg seriestart, i den anledning har vi snakket med hovedtrener Vidar, om alt er som det skal til seriestart. Idag 16:00 smeller det i Islandsbotn mot Senja.

Er Skarp i rute til seriestart? «Vanskelig å si. Vi har hatt god stigning utover våren, så får vi se no».

Er det noen spillere som har utmerket seg i sesongoppkjøringen? «Ja, men kollektivet er det viktigste. Håkon har imponert meg».

Hva er målsettingen for sesongen 2018? «Å vinne flest mulig kamper».

Hva kan du fortelle om årets stall? «Bred og humørfylt stall med god konkurranse på alle plasser».

Hvem vinner vår avdeling tror du? «Alle sier jo Lyn, så da gjør jeg også det».

Fortell litt om støtteapparatet du har med deg. «Uvurderlige typer på hver sine områder. Martin fikser alt og sier aldri nei, Tom har humøret og Aleks hadde jeg ikke klart meg uten. Herlige typer».

Hvordan form er du selv i for tiden? «Dårlig. Avrevet akilles er ikke slankekur».

Og siste spørsmål, hvordan er stemningen i laget? «Stemninga er super. Sikkert en relativt spent gjeng, men samtidig veldig trua på egne ferdigheta. I det hele tatt ei fantastisk fin gruppa med mange flinke intiativtakera og godrare typa 😉».

For de som ikke har mulighet til å reise å se kampen på Senja så kan man følge med på både Nordlys og Itromsø, de sender live.