Runde 9: Skarp 0 - 2 Grei

Postet av Herrer A-lag den 16. Jun 2018

Skarp tapte 0-2 på hjemmebane etter en dårlig kamp. Store sjanser begge veier, men Grei trekker det lengste strået. Vi ønsker Grei lykke til videre.

Postet av Herrer A-lag den 4. Jun 2018

Herrelaget taper 4-3 borte mot IK Junkeren i en kamp hvor hjemmelaget styrer det meste av spillet.

Skarp overrasker og tar ledelsen 0-2 etter 10 minutter på et straffe og et fint angrep. Men så tar hjemmelaget over kampen å kjører et voldsomt tempo. Skarp er heldig som har uavgjort til pause.

I andre omgang scorer Junkeren både 3-2 og 4-2 før vi reduserer.
Hjemmelaget får en utvist og Skarp bommer på en straffe i tillegg til å ha mange store sjanser.

Litt kjedelig og ikke få med 1 poeng fra Bodø, men vi tapte fortjent mot et bedre lag.

Vi blir ikke overasket om Junkeren er helt i toppen når sesongen skal avsluttes.

Gledelig nyhet at William Aas gjør comback etter lengere tids sykdom.

Målscorere: Sondre Flaat (x2) og Eirik Nergård
Assist: Eirik Nergård og Sondre Flaat

Gule kort: Øystein Richardsen og Håkon Lindland

Neste kamp er hjemme på Skarpmarka mot Grei på søndag klokken 15:00.
Inngang: 50 kr - Salg av kaffe og vaffel.
KOM PÅ KAMP!

7.runde Skarp 1 - 0 Fløya

Postet av Herrer A-lag den 28. Mai 2018

Skarp klinker til i byderbyet og vinner 1-0 over Fløya på hjemmebane! Kampen ble amper å spennende, slik som derby skal være.

Takk til alle som møtte opp å heiet oss fram. Dere var fantastiske!

Postet av Herrer A-lag den 24. Mai 2018

Det ble et skuffende bortetap i oppgjøret mot Melbo. Vi havner bakpå allerede etter 1 minutt når Melbo får et noe tvilsomt straffe.

Etter en dårlig start tar vi over kampen, men får ikke uttelling på de sjansene vi skaper.
Dessverre rett før pause går Melbo opp til 2-0 etter at en spiller får lykketreff fra 40 meter og rett i vinkelen.

I andre omgang klarer vi og sette press, men uten uttelling

Gule kort: Martin Myrhaug og Anders Bergland

Vår første kamp i nye bortedrakter. Vi har valgt rosa drakter for å vise vår støtte til jentesatsningen i IF Skarp. Her med lagoppstillingen på Havfisk stadion.

2 - 0
Havfisk Stadion
20.05.2018 18:15

Neste kamp hjemmekamp mot Fløya! Endelig! Møt opp å hei fram Skarp. Vi trenger all den støtten vi kan få i dette viktige byderbyet!

5. runde Skarp 2-3 Harstad

Postet av Herrer A-lag den 15. Mai 2018

Det ble tap i første hjemmekamp. Skarp blir overkjørt i 1.omg og er heldig som bare ligger under 0-1 til pause.

2 omgang blir bedre, men vi slipper inn alt for billige mål. Opphenting starter for sent og vi klarer ikke å hente inn 0-3 ledelsen til HIL.

Lyspunktet er at Sondre Flaat scorer 2 nye mål. Han har nå scoret i alle Skarp sine første 5 kamper.

Takk til alle som stillte opp å heiet oss fram i vår første hjemmekamp på marka. Håper vi ser dere neste kamp også.

Mål: Sondre Bergsted Flaat (2x)
Assist: Jørgen Falck

Gule kort: Andreas Fiva og Håkon Lindland