Pizza til Skarp

Postet av IF Skarp den 4. Jan 2018

IF Skarp og Pizzabakeren har inngått en avtale hvor Pizzabakeren blir representert i den nye Skarpkolleksjonen. Og det som er veldig gledelig for alle i Skarpfamilien er at vi kan kjøpe kjøpe 1 stor pizza til kr. 159,- så mange vi vil og så ofte vi vil i årene framover. Om det er til alle hjemme, pizzakveld med laget, foreldremøte eller etter kamp. Pizzabakeren Giæverbukta er stedet.


Si fra at du spiller i Skarp eller har en Skarp spiller, så får du pizza til 159,- hos Pizzabakeren Giværbukta.

Vi blir også å ha varm pizza fra eget pizzaskap til alle hjemmekampene til A-laget.




Retningslinjer for publisering av bilder og film

Postet av IF Skarp den 4. Jan 2018

Idrettsforbundet har laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. Retningslinjene er utarbeidet på bakgrunn av de krav som stilles i personopplysningsloven og åndsverksloven.

Det er viktig å ha respekt for barn, unge og voksnes integritet og rett til personvern. Noen kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde av. I enkelte tilfeller kan bildedeling få uheldige konsekvenser dersom medlemmet for eksempel bor på hemmelig adresse. Uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar ifølge personopplysningsloven og åndsverkloven.

Informer om retningslinjene!

Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag, idrettskretser og særforbund om å gjøre retningslinjene for publisering av bilder og film kjent i sin organisasjon.

Retningslinjene ligger her:

https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/retningslinjer-for-publisering-av-bilder-og-film-av-barn/

Mvh NIF Informasjon