Er du ikke Skarp spiller?

Postet av IF Skarp den 14. Mar 2017

Har du lyst å spille i Skarp? Les her om klubben vår og hvordan du kan komme i gang i lag med mange gode gutter og jenter som spiller i Skarp.

Tar du kontakt?



Jr. spillere blir A-lagsspillere

Postet av IF Skarp den 9. Mar 2017

8 mars ble Jr. spillerne Magnus Antonsen - 1999 og Sigurd Punsvik - 2000 tatt opp i Skarp sin A-stall. Disse to spillerne debuterte i 2016 for A-laget, etter å ha trent med dem vår og spesielt på høsten. Begge to har vist stor framgang både som personer og ikke minst med gode fotballkunnskaper. De har vist gode holdninger på treninger, står på, gir seg aldri. Og har lyst å få det til. Begge to er 100% Skarpgutter og det er stas for både klubben og ikke minst for spillerne selv å bli tatt opp i A-stallen.

Ett tett og godt samarbeid mellom Skarp sitt Jr. og B lag opp mot A-laget har vist seg å være en suksess faktor for ungguttene. Og flere kan det komme.

I tillegg til de disse to, har også Erlend Ytreberg - 1997 tatt steget fra Jr. til A-laget nå.

Og en god hostpiteringsordning mellom Jr. og A-laget vil bidra til at flere unggutter får prøvd seg og vist seg fram på A-lags treningene. Jr. laget har flere spennende unggutter som blir fulgt tett. Skarp ønsker å bygge opp et A-lag med en stor andel av ekte Skarp gutter som kommer fra egne lag.



Spillere

Postet av IF Skarp den 9. Mar 2017

Spillere



Informasjon

Postet av IF Skarp den 8. Mar 2017

Her finner du all informasjon om IF Skarp. Hvordan vi er organisert, hvordan lagene er organisert. Hvem som trener andre lag. All informasjon som du og ditt lag trenger. Om du er ny eller har vært i klubben en stund.

Spillere, trenere, lagledere, foreldre.